Wie zijn wij?

Lisiduna bestaat 110 jaar, maar onze kern is nooit veranderd: samen muziek maken. Dat is wat de leden van Lisiduna verbindt. Lisiduna is muziek. Ieder lid is een deel van het geheel. Samen maken we de muziek, samen maken we Lisiduna. Waar we bij Lisiduna veel waarde aan hechten, is dat de leden plezier maken en dat er een goede sfeer is binnen de vereniging. Wij geloven dat plezier en sfeer de sleutels zijn tot succes. Met succes bedoelen we dat we als vereniging bereiken wat we willen bereiken: samen mooie muziek maken.

Wat doen wij?

Om te laten zien hoe mooi muziek is en hoe fantastisch het is om samen muziek te maken, nemen we je graag mee in ons verhaal. Welk verhaal dat is, is afhankelijk van het optreden. We geven graag concerten met een bepaald thema of verhaal er omheen. Met zorg bepalen we welke muziek we gaan spelen. Muziek die past bij het thema of verhaal. Voorbeelden van zulke  optredens zijn Wakker worden met Lisiduna en Tast Toe met Lisiduna.

Daarnaast zijn we als Leusdense muziekvereniging uiteraard te zien en horen bij jaarlijks terugkomende evenementen in Leusden en omgeving. Bijvoorbeeld op Koningsdag, de Avondvierdaagse en Sinterklaas.

Muzikale groepen

Binnen Lisiduna zijn er verschillende muzikale groepen: het orkestde malletbandde marchingband en het dweilorkest.

Sluit Menu