Muziekexpeditie

Zaterdag 13 oktober 2018

Door omstandigheden is de Muziekexpeditie geannuleerd. Op de website vindt u vanaf dinsdag 9 oktober meer informatie m.b.t. het retourneren van de toegangskaartjes. 

Leer de Leusdense muziekvereniging volledig kennen tijdens het jubileumevenement “de Muziekexpeditie” op zaterdag 13 oktober! Verspreid over locatie Groot Zandbrink kun je diverse onderdelen van Lisiduna ontdekken. Tijdens deze ontdekkingstocht neem je ook een duik in de indrukwekkende geschiedenis van de vereniging. Wellicht ondervind je ook nog eigen muzikale kwaliteiten. Ondertussen staat er een hapje en drankje klaar, verzorgd door Groot Zandbrink. Lisiduna viert haar verjaardag graag met jou, ben je erbij?

Kaarten voor het concert à 12.50 euro, incl. een aantal consumpties, zijn verkrijgbaar bij slagerij Timmer (winkelcentrum de Biezenkamp, Leusden), poelier Ebbelaar (winkelcentrum de Hamershof, Leusden) of via muziekexpeditie@lisiduna.nl. Voor donateurs kosten de eerste twee kaarten 10 euro per stuk (daarna de reguliere prijs).

Wat: Muziekexpeditie
Wanneer: zaterdag 13 oktober, aanvang 19.30 uur.
Waar: Groot Zandbrink, Postweg 2, Leusden.
Voor vragen kunt u contact opnemen via +31 617806075

Extra: wandeling “rondom het erf” en maaltijd
Voorafgaand aan de muziekexpeditie kun je met een gids van Groot Zandbrink een wandeling maken in de omgeving van de locatie. Tijdens deze wandeling “rondom het erf” kom je meer te weten over de monumentale boerderij Hoeve Groot Zandbrink. Deelname aan de wandeling is gratis en er wordt verzameld om 17 uur bij Groot Zandbrink.

Aansluitend aan de wandeling (of voorafgaand aan het concert) kan ieder die wil tussen 18 en 19 uur genieten van een warme maaltijd met streekproducten, verzorgd door Groot Zandbrink (kosten 12.50 euro). 

Aanmelden voor de maaltijd kan door een mail te sturen naar muziekexpeditie@lisiduna.nl. Je kunt je voor de maaltijd niet aanmelden bij de fysieke verkooppunten (poelier Ebbelaar of slagerij Timmer). De sluitingsdatum om je aan te melden is maandag 8 oktober om 10 uur. 

Hoeve Groot Zandbrink

Een fantastische Leusdense locatie!
Sluit Menu